torstai 29. marraskuuta 2012

Dippikasvis-ilta!

Neljän päivän ajan olen noudattanut viikonloppuna suunnittelemaani dieettiä, hyvältä vaikuttaa. Turvotus on lähtenyt häviämään ja näläntunne kaikonnut. Toisin sanoen ruokailuja on entistä helpompi pitää hallussa. :)

Viikon mittaan olen nauttinut kermaviilin iltapalaksi. Tänään väsäilin siitä dippiä kasviksille. Tälle päivälle varattu avokado oli myös syömättä, joten tein siitä guacamolen. :) Eli pieniä muokkauksia teen ruokasuunnitelmaan, mutta mihinkään ruokavalion ulkopuolisiin "herkkuihin" en aio sortua.

Fiilis on kertakaikkiaan hyvä!

Iltapala kahdelle: 1 kokonainen kurkku ja 2 porkkanaa, paaljon dippiä. :)

3 kommenttia:

 1. Kiitos tosi hyvästä blogista! Toivottavasti jaksat päivitellä sitä jatkossakin :) Itselläni on elopainoa melkein 30 kg enemmän kuin sinulla ja raskausdiabeteksenkin onnistuin saamaan surkeilla syömistavoillani. Nyt verensokeriarvot hyvät ja painonnousu pysähtynyt, kiitos paljolti sinun :) Tästä on hyvä jatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos ihanasta kommentista! Tarkoitus on jatkaa blogin pitoa, mihinkään en häviä. :) Mahtavaa kuulla, että olet tervehtynyt ruokavalion voimin, juuri tämä on yksi syy miksi tätä blogia pidänkin. Ruokavalion merkitys terveyden edistäjänä tuntuu jääneen hyvin vähälle huomiolle. Ruokaan tulee kiinnitettyä liian usein huomio vasta sitten, kun terveyden kanssa on jo ongelmia. Onneksi tilanteen pystyy korjaamaan, vaikka luonnetta elämäntapojen, joskus isojenkin sellaisten, muuttaminen vaatiikiin. Tsemppiä jatkamallasi tiellä, hienoa että olen voinut olla avuksi. Hyvää joulun odotusta sinulle! :)

   Poista
 2. Kiitos, samoin sinulle!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...