torstai 22. marraskuuta 2012

Ruokapäiväkirja 21.11 ja muuta mukavaa

09 kermakahvi
11 kaksi kinkku-juustorullaa, sisällä voileipäpikkelssiä
16 kourallinen suolapähkinöitä, tee, 1 tl hunajaa
18 kaksi kinkku-juustorullaa, sisällä voileipäpikkelssiä
19 puolikas tuorekurkku, 150 g valkosipulidippiä (20% smetanaan tehty)

Mitä sitten tapahtui?

22-03 kuusi annosta alkoholia (valkoviiniä, kuohuviiniä, olutta, lonkeroa)
04 ½ pizza

22.11.

12 litra marjamehua (kotitekoinen)
14 loput pizzasta
18 salmiakkijäätelö, puoli litraa kivennäisvettä
19 puolikas tuorekurkku, 100 g valkosipulidippiä (20% smetanaan tehty)
22 puoli litraa hedelmä-porkkanamehua

Voi luoja.

Lähdettiin sitten ammattiharjoittelun päätteeksi istumaan iltaa. Pieni nollaus oli todellakin paikallaan, sen verran koko harjoittelu on stressannut viimeisen kahden kuukauden ajan.

Enää voin vain todeta, että juhlat on nyt juhlittu/varsin mehevä krapula podettu.

Aika jatkaa elämää. :)


4 kommenttia:

  1. Heeeei kiva blogi! Täällä yksi karppaaja ilmottautuu :) Itsekin köyhä opiskelija, mutta vähähiilarisen ruokavalion noudattaminen onnistunut mainiosti jo lähes pari vuotta. Oon ottanut sulta aina välillä reseptejäkin käyttöön, tullut tosi hyvää safkaa. Jatkan ahkeraa lukemista! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Samaa mieltä olen kanssasi, karppaus ei ole kallista. Vähemmälläkin rahalla saa ostettua itselleen laadukasta ruokaa. Nykyiseen ruokavalioon siirryttyäni olen ollut sitä mieltä, että ruokaan pitää ehdottomasti panostaa, oli rahaa minkä verran tahansa. Köyhällä ei ole varaa sairastua.

      Jos luet tämän, olisi mukava kuulla millaisesta karppiruoasta tykkäät?
      Mitkä ovat lempiruokiasi?

      Mukavaa joulun odotusta sinne! :)

      Poista
  2. Heippa! Minua kiinnostaisi, että mistä aineksista olet tehnyt tuon valkosipulidipin ja minkä verran olet niitä laittanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Valkosipulidipin teen suunnilleen näin:

      150-200 g kermaviiliä (tai smetanaa jossa rasvaa 20%)
      1 iso valkosipulin kynsi hienoksi raastettuna
      puoli tl Herbamare-yrttisuolaa
      ripaus mustapippuria

      Kaikki ainekset keskenään sekaisin, anna maustua 15-20 min. Toimii!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...