keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 11.4.

Aamupala:
kermakahvi

Välipala:
proteiinipirtelö (minttu-suklaa)

Päivällinen:
 kermainen parsakaali-makkarapaistos
vettä 2dl, kermakahvi

Välipala:
kylkisiivuviipale, sinappia
2 dl maitoa

Iltapala:
katkarapu-avokado-salaatti
5 dl vettä

Yksi karppauksen hyviä puolia on se, että ruokailussa ei tarvitse olla tarkkaa rytmiä. Näläntunne ei pääse vaivaamaan verensokerin pysyessä tasaisena, joten ruokailla voi sitten kun tuntuu siltä. Riittää, että syö tarpeeksi päivän aikana.

Tässä vielä kuvia päivän ruoista:

Nitriititöntä makkaraa!

Creme fraiche, valkosipuli ja katkaravut, voiko epäonnistua? :)

2 kommenttia:

  1. eihh tää on aivan loistava blogi!
    oon lukenut jo jonkin aikaa ja itse kun asustelen Italiassa ja täällä tollasen pastattoman ja vähähiilihydraattisen ruokavalion vaaliminen on tehty aika hankalaksi, niin täältä sitten aina bongailen valmiiksi mitä voin tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, tsemppiä sinulle houkutusten kestämiseen! Italia ei ole varmasti se helpoin maa asua, jos koettaa noudattaa vhh:ta! :D

      Ja hei, kiitos ihanasta kommentista. Sitä jaksaa taas muutaman päivän tarpoa kumisaappailla huhtikuisessa loskakelissä ja hymyillä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...