tiistai 17. huhtikuuta 2012

Lempeä pata varhaiskaalista

Viime viikolla löysin Prismasta suurta herkkuani, varhaiskaalia. Tänään haudutin kaalista ja jauhelihasta yksinkertaisen, mutta herkullisen padan. Itselläni kävi pieni moka jauhelihan kanssa, unohdin nimittäin ottaa sen sulamaan eilen, joten jouduin laittamaan lihan kattilaan jäisenä. Sen takia jauhelihani on kovin vaaleaa. Maussa ei silti ollut valittamista. :)


Varhaiskaalipata

n. 1kg varhaiskaalia
600 g jauhelihaa
1 iso sipuli
2-3 valkosipulin kynttä
1 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
mustapippuria
voita
(loraus vettä)

Ruskista jauheliha voissa, lisää sipulit ja mausteet, kuullota hetki. 
Pilko sillä välin kaali suikaleiksi, lisää kattilaan.
Hauduta n.30 minuuttia.
Nauti voinokareen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...