torstai 5. huhtikuuta 2012

Kanaa, parsakaalia ja juustokastiketta


Pieni hiljaiselo blogin osalta on nyt takana päin, muutto on ohi, uusi asunto alkaa olla suht elettävässä kunnossa, joten aikaa jää muuhunkin kuin nukkumiseen ja siivoamiseen!

Paistelin tänään broilerin koipi-reisiä, lisukkeena tarjoilin valkosipulivoissa paistettuja parsakaalin kukintoja juustokastikkeella sekä tomaatti-punasipuli-salaattia. Rakas avokkini piristi mieltäni kehumalla ruokaa ravintolatason evääksi, ihana mies <3
Tosin yksi oleellinen asia erottaa tämän ruoan ravintolamurkinasta:

yksi annos maksaa 1,2 €.

Juustokastike

1 dl kuohukermaa
2 cheddarsulatejuustoviipaletta
nokare sinihomejuustoa

Lisää kaikki ainekset kattilaan.
Hauduta hetki miedolla lämmöllä niin, että juusto sulaa.
Sekoita tasaisen samettiseksi kastikkeeksi.


Mitä veikkaatte, jos koipi-reisi vaihdetaan rintaleikkeeseen (koska harvemmin ravintolassa voi tilata koipi-reisiä), kuinka paljon annos maksaisi ravintolassa? :)

1 kommentti:

  1. Tietysti riippuu ravintolasta, mutta kyllä tuohon annoksen hintaan sen kympin ainakin voisi päälle pistää. Toi kastike näyttää ihan superherkulliselta! Nam! Kiitos mahtavista ja kukkaroystävällisistä ideoista muutenkin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...