torstai 25. huhtikuuta 2013

Oodi karppisubille

Pure love.

Hyvä fiilis, parempi ruoka. Väsäilin tänään pitkästä aikaa karppisubin. Täytin sen meetvurstilla, salaatilla, tomaatilla, kurkulla, punasipulilla, jalapenolla, ananaspaloilla, tuoreella korianterilla ja kotitekoisella kurkkumajoneesilla...Heaven.

Reseptiin -> klik!

4 kommenttia:

 1. Kokeilin noita aikaisemmin ja oli sairaan hyvää, kiitos reseptistä :) jopa tämmöinen keittiötumpelo onnistui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit, Sanja! :) Ja höpsis tuommoisille keittiötumpelo-puheille. Ei ole olemassa huonoa kokkia, vaan korkeintaan liian vaikeita reseptejä. Kunhan kokeilee reippaasti, saattaa itsestään löytää hyvinkin pian pienen sisäisen master chefin! Ja jos ei heti onnistu, niin toisella kertaa sitten. Tekemällä oppii, eikös se vanha oppi niin mene? ;)

   Poista
 2. Ah sulla on kyllä ihana blogi. Niin samanlaisia ajatuksia ja samansorttista ruokaa kuin mitä mä syön / haluaisin syödä. Jes! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi!

   Piti ihan heti käydä vastavierailulla tuoreessa blogissasi. Ja aivan kuten sanoit, meillä taitaa todellakin olla hyvin samanlaiset ruokailumieltymykset (vähähiilihydraattinen ruokavalio, pätkäpaastoilu..) :) Mahtavaa löytää samanhenkisiä ihmisiä, taidankin jäädä innolla seuraamaan blogiasi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...