tiistai 23. huhtikuuta 2013

Päivä päivältä paleompi

Eilinen kanasalaatti, tätä myös tänään luvassa! :)

Nyt alkavat viimeisetkin juuston, jogurtin ja kermojen jämät olla lopuillaan. Paleoelämä, täältä tullaan! Eilinen ruokapäiväkirja näytti tältä, en sitä illalla jaksanut päivittää (kahteen tenttiin lukeminen vei kaikki voimani)...

klo 10 kermakahvi, pari palaa suklaata, juustotonta mantelileipää, voita ja leikkelettä
klo 16 kanasalaatti currymajoneesilla
klo 18 kahvi, jossa loraus kookoskermaa
klo 21 toinen kahvi, tällä kertaa ihan perinteisellä kermalla

Syöntini oli eilen erittäin onnetonta. Monen monta stressaavaa tilannetta, tenttiin lukua. Ei näin! Yhtenä hyvänä puolena eilisestä voin kuitenkin kertoa, että join vettä riittävästi, ruokaa kun ei tehnyt mieli. :D Ehkä tämä tästä. Tämä aamu meni jo huomattavasti paremmin, söin ruokasuunnitelman mukaisen aamiaisen ja nyt koneelta irrottauduttani siirryn valmistamaan kanasalaattia, jolla jaksankin paahtaa kuuteen asti.

Kuten Misulle jo eilen vastailinkin edelliseen kirjoitukseeni, kahvinjuontini ei tarvitsekaan aivan kokonaan loppua. Kyllä hätä keinot keksii! :) Rohkenin nimittäin testata Santa Marian kermaista kookosmaitoa tavallisen kerman korvikkeena, toimi! Kyseinen violetti tetra on yksi hinta-laatusuhteeltaan parhaimmista kookosmaidoista(tai kermoista), jonka tiedän. Harmittavan monet sisältävät insuliinin toimintaa häiritsevää e471 (=rasvahappojen mono- ja diglyseridit), tulehdusta aiheuttavaa karrageenia (e407) ja lukuisia muita emulgointi- tai stabilointiaineita. Yllä mainitussa Santa Marian kermaisessa kookosmaidossa ei näitä aineita ole: mikäli sisällysluettelo on luotettava, tuote sisältää vain kookosta ja vettä. Ei muuta.

Jos siis tahdot jättää maidon pois ruokavaliostasi, mutta et haluaisi siirtyä lipittämään mustaa kahvia, suosittelen yllä mainittua tuotetta lämpimästi! :)

Mikäli vain jaksan, kirjaan ruokapäikkyä illemmalla. Siihen saakka, tehokasta tiistaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...