torstai 25. huhtikuuta 2013

Pikainen fiilispostaus

Maidon ja viljojen pois jättäminen on jo nyt muutamassa päivässä tuottanut tulosta. Motivaatio jatkaa kyseistä ruokavaliota on enemmän kuin kohdallaan.

Tänä aamuna yllätys oli melkoinen käydessäni puntarilla, sillä stressi ja sitä kautta yleinen mielenkiinnon puute ruokailuja kohtaan nostivat minut maaliskuussa taas 68-kiloisten sarjaan, käytiinpä välillä 69 kilonkin puolella. Elinpä kuinka terveellisesti tai epäterveellisesti tahansa, paino ei suostunut liikkumaan mihinkään suuntaan. Stressaantunut kroppani ei yksinkertaisesti suostunut toimimaan. Viikkojen jumitus otti päähän niin, ettei mitään järkeä. Tajuttuani tilanteen, hölläsin otetta. Päätin laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Laihdutus sai luvan jäädä.

Stressistä toivuttuani nyt ihan kuluneen viikon aikana paino on suorastaan itsestään humahtanut alaspäin. Muutos on tapahtunut ilman sen kummempia ponnisteluja. Tämän päiväinen lukema oli nimittäin 67,1 kg. Jes! Kuukauden jumi, ohi!  :)

Tästä on hyvä jatkaa. Fiilis on kertakaikkiaan mahtava! Illalla nautiskelemme karppisubeista meetvurstilla, isolla kasalla kasviksia ja kotitekoisella kurkkumajoneesilla täytettynä, en malta odottaaaaa.... Nautinnollista tämä terveellinen elämä. :P

Painon tippumisen lisäksi viime päivinä kaikista suurin muutos on tapahtunut ihossani. Siitä on tullut silkkisen pehmeä ja hyväkuntoinen! Kaikki atooppisen ihon oireet ovat poistuneet, pintakuivuudesta ei ole tietoakaan! Avokkikin on ollut enemmän kuin mielissään saadessaan silitellä tervettä, pehmeää ihoani. Itse asiassa hän asian ensimmäisenä huomasikin könytessäni hänen kainalossaan kätensä käsivarrellani. Parisuhdekin tykkää! :)

Tää karppi-paleomeininki taitaa todellakin olla mun juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...