perjantai 24. toukokuuta 2013

Ruokapäiväkirja 24.5.

Päivän 3/8 kuulumisia ruokapäikyn muodossa. Tänään pidin lepopäivän ja annoin kropalle aikaa palautua parin edellisen päivän ahkeroinnista. Sen verran ahkeroin, että kuurasin parvekkeen oikein puhtaaksi. Kylläpä kelpasi nautiskella ilta-auringosta kreikkalaisen salaatin kera, aijai! :) 

Perjantai-illan kruunasi kunnon sauna ja jalkakylpy. Tällä kertaa kokeilin laittaa kylpyveteen ihan rehellistä ruokasoodaa ja lorauksen öljypitoista ihonpesuainetta. Liuottelin jalkoja, kuorin niitä välillä hellästi ja jatkoin taas liuottamista. Lopuksi pesin jalkani laadukkaalla öljypitoisella saippualla (voisin kirjoittaa tästä tuotteesta toisella kertaa), hieroin vielä kerran hellästi kuorintahansikkailla. Lopputuloksena kylpyvesi oli aivan sameaa, jalat putipuhtaat ja ihanan pehmeät.  Niin se taitaa olla, että parhaat ihonhoitotuotteet löytyvät keittiöstä! Kohta ajattelin rasvailla jalat vielä kookosöljyllä, vetäistä lämpöiset villasukat jalkaan. Kyllä kroppa (ja mielikin) kiittää! :)

Sitten ruokapäiväkirjaan:

10: kookoskahvi, vettä 4 dl
12: bataatti-kukkakaali-kanasosekeiton jämät + voinokare
16: pieni annos vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta, kookoskahvi

(pari tuntia siivoilua, lasken kevyeksi liikunnaksi)

19: kreikkalainen salaatti, kotitekoista marjamehua 4 dl
21: vettä 4 dl
23: kofeiiniton yrttitee 4 dl, vettä 4 dl

(huomasin, että oli vedenjuonti jäänyt päivällä varsin vähäiseksi, joten paikkasin tilannetta illalla)

Jes, huomenna taas reippaillaan oikein urakalla. Ihanaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Hm... Olen odottanut mielenkiinnolla paleo elämääsi, mutta huomaan että maitotuotteista ei näköjään pääse helpolla eroon... sama vika täällä päässä ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnetään. En ole täysin onnistunut luopumaan maitotuotteista 100%, vaan lukema tällä hetkellä lähempänä 80%. Olen silti kohtuullisen ylpeä itsestäni. Kahvin juon nykyisin kookoskermalla, ruoissa ei ole enää maitotuotteita (käytän ainoastaan lampaan- ja vuohenmaidosta tehtyjä juustoja, kuten kreikkalaisessa salaatissa), rahkaa ja jogurttia en kaipaa ollenkaan. Se, jos syön yhden jäätelöpallon päivässä, ei vielä kaada paleo-elämääni muiden ruokailujen ollessa kohdallaan. Seuraavana päivänä paremmin. :)

      Maidottomuus ja viljattomuus vaatii totuttelua ja erityisesti luonnetta, mutta etenen mielummin pienin askelin opettelemalla uudet rutiinit. Mikäli löisin kaiken kerralla uusiksi, uskoisin repsahtavani entistä pahemmin. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...