perjantai 23. marraskuuta 2012

Lempikarppiruokasi?

Karppikansa sen kuin kasvaa. :) Sen ansiosta ajattelin pistää pienimuotoisen kyselyn pystyyn. Ehkä tekin löydätte lisää vinkkejä vähähiilihydraattisen ruokavalion noudattamiseen, uudet ideat/reseptit ovat myös itselleni tervetulleita. Kommenttiin saa linkittää hyväksi havaittuja reseptejä. Nyt pyydän teitä, rakkaat karppikaverit kertomaan reippaasti mielipiteen seuraavaan:
 

Mikä on mielestäsi parasta tai ainakin erittäin hyvää karppiruokaa?


Yksi lemppareistani: Kanasalaatti valkosipulisella curry-smetanakastikkeella.

5 kommenttia:

  1. Moussaka! Nimenomaan pelkästä munakoisosta, ei perunoita tai kesäkurpitsoja sekaan. Ei mikään pikaruoka, mutta joskus tulee niitä päiviä, kun keittiössä viettäisi mielellään vaikka ikuisuuden :)

    VastaaPoista
  2. saisko tän herkku saladen ohjeen, mitä kanaa toi on? näyttää toosi herkulliselta :p itse olen hulluna pelkkään jauhelihaan,uunikanaan,oma tekoisiin jauhelihapihveihin, karppileipään,pähkinöihin,karppi pizzaan, kaikki karppi ruuat miltein menee alas :----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kuvan kanasalaattiin käytin rintapalan kokonaisena paistetusta uunikanasta, (koipi-reidet, rintapalat ja siivet mukana).

      http://www.kariniemen.fi/tuotteet/tuote?id=kariniemen+uunibroileri%2C+pintamaustettu

      Salaattipohja:

      Jääsalaattia, tomaattia, punaista paprikaa, punasipulia, kurkkua, rucolaa

      Salaattikastikeen teen milloin milläkin tavalla, tässä yksi esim.

      200 g 20% smetanaa
      1 valkosipulin kynsi
      ripaus curryjauhetta
      ripaus paprikajauhetta
      loraus sitruunamehua
      (chilikastiketta tai mustapippuria)
      Herbamare-yrttisuolaa

      Raasta valkosipuli hienoksi, sekoita kaikki aineet keskenään, anna maustua salaatin valmistuksen ajan.

      Kastikkeesta riittää useampaan annokseen. :)

      Poista
  3. Monet keitot joita olen tehnyt, ovat kyllä olleet hyviä, samoin ne sinun reseptillä tehdyt subit. Mutta ehkä kaikkein parasta on ollut vehnätön lasagne (http://pilkkoenjapaistaen.blogspot.fi/2012/09/vehnaton-lasagne.html) "pastalevyt" tehdään itse paistamalla valkuaisista + kookosjauhoista lättyjä ja muuten ihan normi kaavalla. Aivan kuin normaali lasagnea! Tietenkin hieman työlästä, mutta kyllä kannattaa. :)

    VastaaPoista
  4. Tää onkin hyvä kysely, toivotaan että tulee paljon kommentteja niin voi tosiaan saada jotain uusiakin ruokia repertuaariin.

    Mä mietin kovasti mun lempiruokaa, vähän lyö pää tyhjää kun ruoanlaitto on mulle harrastus ja harvemmin teen samoja ruokia montaa kertaa vaikka hyviä oliskin. Keittoja teen paljon, ne on ikisuosikkeja http://byloplop.blogspot.fi/2012/03/pehmea-ja-tulinen-paprikakeitto.html . Samoin kalat ja muut merenelävät http://byloplop.blogspot.fi/search/label/Merenelävät . Erityisesti Gambas con ajo on nam ! Niin ja karppi tuorepasta, harvoin syön mutta sitäkin parempaa se on http://byloplop.blogspot.fi/2012/04/karppi-tuorepasta.html . Onhan noita siis :D Niin ja tortillat ilman tortillaa, salaatinlehtiin käärittynä nam !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...