perjantai 24. helmikuuta 2012

Quinoaa ja kermaista possukastiketta


Eilen illalla hauduttelin porsaan ulkofilepihvejä kermassa reilun tovin. Suolan ja pippurin lisäksi itämaisen vivahteen kastikkeeseen antaa pieni määrä inkivääriä ja valkosipulia, sekä 1 rkl kookosöljyä, jonka lisäsin aivan valmistuksen loppuvaiheessa. Kaveriksi keittelin tänään quinoaa ja tuoresalaattia. Maistui!

Sanottakoon vielä sen verran, ettei quinoa kuulu jokapäiväiseen ruokavaliooni, ei edes viikottaiseen, hiilareita siitä löytyy sen verran. Mutta mikäli kaikki muut päivän ruoat ovat tiukemmin vähähiilarisia, ei 0,75 dl quinoaa vielä karppipäivääkään pilaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...