Konkreettisena esimerkkinä siitä, ettei ainakaan omalla kohdallani karppaus tarkoita lihadieettiä, ajattelin alle koota esimerkkipäivän aterioineen ja makroineen, mistä käy ilmi oma ruokafilosofiani karppauksen suhteen:
- paljon itsetehtyä
- laadukkaita, mutta edullisia raaka-aineita painottava
- runsaasti eri kasviksia ja proteiinin sekä rasvanlähteitä hyödyntävä
- mahdollisimman vähän turhia lisäaineita, gluteenia ja maitotuotteita
Ja koska karppisubi on tällä hetkellä varsin mukavasti pinnalla ainkin Facebookissa, esimerkkipäivän aterioista ensimmäisenä komeileekin kalkkuna-fetasubi, nam!
Ateria 1 Kalkkuna-fetasubi (puolikas)
1,5 kananmunaa
1 tl seesaminsiemeniä
50 g kalkkunaleikkelettä
50 g fetajuustoa (vuohenmaidosta tehtyä)
100 g jääsalaattia, tomaattia ja kurkkua
25 g majoneesia
Tää on kyllä niin totta! :D Oon nyt pari vuotta karppaillu ja täytyy kyllä sanoa, että aiemmin mun kasvisten syönti oli tosi vähäistä verrattuna nykyiseen. Ruokavalion muutoksen myötä mun ruokavalioon on tullu paljon enemmän kasviksia, josta olen tosi ylpeä :)
VastaaPoistaJuurikin näin! Karppiruokavalioon siirryttyäni kasviksia on löytynyt lautasesta triplasti enemmän entiseen verrattuna. Samassa suhteessa on kasvanut myös eri kasvisten ja juuresten kirjo, mikä ostoskoriini päätyy. :)
Poista