Nam! |
Tulipas tehtyä kerrassaan herkullinen pizza, vieläpä suht gluteenittomasti. Migreeniin taipuvainen pääkoppani ja gluteeniherkkä masu kiittää. Mausta ei silti tarvinnut tinkiä. Itse asiassa gluteeniton pizzapohja maistui todella lempeälle, paremmalle kuin vehnäpohja. :)
Pizzapohja:
½ pkt tuorehiivaa
2 dl vettä
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl kaurahiutaleita
1 tl psylliumia
½ tl suolaa
2 rkl öljyä
Esimerkkitäyte:
½ purkkia tomaattisalsaa
200 g juustoraastetta
2 paistettua kanan rintafileeleikettä
1 punasipuli (suht pieni)
1 valkosipulin kynsi
2 ananasrengasta
pepperonia/salamia
jalapenoja
Yksi annos (1/6 koko pizzasta) sisältää:
Hh: 22
P: 22
R: 19
kcal: n. 350
Teuvon Kuvat noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesänjatkoa.
VastaaPoistawww.ttvehkalahti-blogspot.com
Jee! Karppikissa on palannut, vähän ehdin jo huolestua ;) Minkämerkkistä jauhoseosta käytit? En ole itse vielä uskaltautunut kokeilemaan noita kaupan omia seoksia, ajattelin että jos joku suosittelisi ensin :) Kaurahiutaleiden sijaan voinee käyttää leseitä?
VastaaPoistaJuu, täällä ollaan. Minnekään en ole hävinnyt. :) Tällä hetkellä kaapista löytyy 1 kg paketti Pirkan gluteenitonta jauhoseosta. (4€/pkt) Aika harvakseltaan sitä käytän, kun pyrin hiilihydraatit pitämään suht matalalla. Mutta hyvää tavaraa on, suosittelen!
Poista