perjantai 14. syyskuuta 2012

Startti laihdutukselle

Kesän aikana onnistuin tankkaamaan vararavintoa talvea varten vajaan 3 kilon verran. Tänä aamuna puntari vilautti nimittäin lukeman 67,9. Hups. :) Toisaalta, huonomminkin olisi voinut käydä. Minulla ei ole mitään syytä ahdistua alle kolmen kilon painonnoususta, varsinkin kun tiedän miten saan ne pois, vieläpä helposti. 

Ajattelin kiskaista kunnon karppivaihteen päälle ja laittaa hiilarinsyönnin kuriin. Täältä pesee!
1-2 kertaa kuukaudessa pidän päivän, jolloin tankkaan hiilareita hieman enemmän. Silloinkin pyrin välttämään gluteenia, valkoista sokeria ja runsasta lisäaineiden kirjoa.

Ensimmäinen tavoite olkoon 66 kilon alitus, joka on minulle erittäin haastavaa. Tuntuu, että kroppa ei millään tahdo mennä kyseisen lukeman alle. Viime kerralla painin saman lukeman kanssa ties kuinka pitkään. Maltti on valttia, tässäkin tapauksessa. Ei pidä hätääntyä vaikkei paino tipukaan joka viikko.
Uskoisin, että -2kg on suht helppo saavuttaa. Katson sen jälkeen tavoitteet uusiksi. :)

Päivittelen säännöllisesti projektin etenemistä. Ah, mulla on motivaatio niiiin kohdillaan! :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa toukokuusta asti paino joko junnannut tai noussut, eikä mitoissa oo tapahtunut mitään muutoksia -.- Masentavaa. Enkä edes porsastellut kesällä kovin pahasti. Nyt on taas Kiloklubi käytössä, kun en nähtävästi osaa syödä itsenäisesti... phyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesän aikana en edes jaksanut miettiä laihdutusta, enkä näköjään muutenkaan mittojani. Herkuteltua tuli ja olo oli monesti sen mukainen. Tässä lopputulos...

   Nyt tuntuu ihanalta syödä taas ruokaa, josta ei tarvitse potea julmetunlaista ähkyä, väsymystä tai vatsavaivoja.

   Ei muuta kuin kovasti tsemppiä sinnekin päin! :)

   Poista
 2. Heh.. Ollaan suurinpiirtein samoissa painoissa. :) Ainakin nykyisen puntarin mukaan (67,2 kg). Tuli hirmu ahdistus kun vaihdoin juuri puntaria ja se näyttikin enemmän kuin edellinen. Kumpi on oikeassa? Argh.. No ei sen väliä. Omassa olossa sen tuntee. :)

  Ja vähän tiukemmalla linjalla täälläkin nyt mennään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko sitten maanantaina painoin tarkalleen 68,3. Perjantaina 67,9. Tänään puntarilla käydessäni 67,3! Eli -1kg viikossa. Jes! :)

   Kyllä se paino siitä tippuu, kun malttaa vaan pysyä ruodussa. Kaikista parhainta tässä on vielä se, ettei ole pakko liikkua älyttömiä määriä. :)

   Oletko miten pitkä, ollaanko suunnilleen saman mittaisiakin? :)
   Tsemppiä sinne päin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...