sunnuntai 19. elokuuta 2012

Yhden sortin kebabrulla


Haettiin vähän kebappia! :)

Hähä, huijasin! Meidän perheessä ei ole perinteistä kebabrullaa näkynyt enää piiiitkiin aikoihin. Itse tehtynä kebabrulla maksaa suunnilleen puolet vähemmän kuin pizzeriasta haettuna, ei sisällä gluteenia ja maistuu silti kerrassaan herrkulliselle. Nam! :)


Kokeilin tällä kertaa hieman erilaista täytettä. Kebabin virkaa toimittivat Lidlin pakastealtaasta löytyvät kebakot, jotka paistelin tomaattipyreen ja chilikastikkeen kera. Lisukkeeksi haudutin voissa kesäkaalia ja sipulia. Tuoreita kasviksia rullasta löytyi tuorekurkun ja tomaattiviipaleiden muodossa. Mmmm.. :)

Tarkempaa reseptiä löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...