Alkuviikolla otin yhden paketin sulamaan, tarkoituksenani tehdä mehevät, ruokaisat kanahampurilaiset vuohenjuustolla ja makeaksi haudutetulla punasipulilla. Foodgasm! :)
Vuohenjuusto-kanahampurilainen 4:lle
Sämpylä:
valitsemasi karppi-leipä, itse käytin (juusto-mantelileipää)
Pihvi:
400 g kananpojan paistijauhelihaa
200 g vuohenjuustoa
suolaa ja pippuria
currya
voita
Punasipulilisuke:
2 isoa punasipulia
1 tl hunajaa
loraus sitruunamehua
suolaa ja pippuria
voita
Lisäksi:
jäävuorisalaattia
tomaattirenkaita
Valmista ensin sämpylät.
Muotoile jauhelihasta neljä n.1 cm paksuista pihviä.
Pilko punasipuli ohuiksi renkaiksi, hauduta pannulla voissa (miedolla lämmöllä) pehmeäksi.
Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla ja lorauksella sitruunamehua.
Siirrä punasipulit sivuun ja paista nyt pihvit.
Paista toinen puoli pihveistä (n.5 min), mausta pinta currylla, suolalla ja pippurilla.
Käännä pihvit, lisää vuohenjuustoviipaleet pihvien päälle.
Jatka paistamista n. 5 min, kunnes pihvi on kypsä ja vuohenjuusto pehmennyt.
Lado ainekset lämpimän sämpylän väliin ja nauti heti.
Kuullostaapa hyvältä :) Ehdottomasti kokeiluun!
VastaaPoista