tiistai 20. elokuuta 2013

Kuulumisia!

Hip hei, elokuu on jo pitkällä eikä meikäläisestä ole kuulunut ei pitkään aikaan! Päätin nyt tarttua härkää sarvista ja päivitellä kuulumisiani näin blogin puolella. Hommahan on nyt niin, että aloitan piakkoin projektin kohti parempaa, timmimpää ja vahvempaa minää! Salikortti on jo hankittu, minulle räätälöityä ohjelmaa muutaman kerran testattukin. Tästä se lähtee! 

Heinäkuinen ahdistus ruokavaliosta on nyt historiaa (toisin sanoen aikani taas makaronia mussutettuani olen entistä enemmän sitä mieltä, ettei viljat ole minua varten...) ja olen todella innoissani projektistani. Ruokavaliossani tulen yhdistelemään milloin missäkin mittasuhteessa karppausta ja paleoruokavaliota. Aika näyttää millaiseksi syömingit loppupeleissä muodostuu. 

Joka tapauksessa viljat on tarkoitus poistaa ruokavaliosta oikeastaan kokonaan, samoin maitotuotteet karsin melko vähiin. Hedelmiä saatan pienissä määrin palauttaa ruokavaliooni, mutta pääasiallisena energianlähteenä toimii edelleen rasva (kookosöljy, voi, oliiviöljy, kalan sekä lihan mukana tulevia rasvoja unohtamatta). Kasviksien suurkuluttaja aion myös jatkossa olla, tehdä pääasiassa ruokani itse hyvistä raaka-aineista ilman turhia lisäaineita. Tahtoisin myös kovasti syödä parempilaatuista kalaa ja lihaa (mieluiten luomuna), mutta pelkään opiskelijabudjettini olevan liian pieni sellaiseen. Pitäydyn siis maustamattomissa/marinadittomissa tuotteissa, kuten tähänkin asti. Parannus se on pienikin parannus! :)

Kirjoittelen huomenna loppuviikon ruokasuunnitelman, aloitan ruoka- ja liikuntapäiväkirjan pidon sekä päivittelen muitakin fiiliksiä tasaiseen tahtiin. Eli sama meininki jatkuu kuin ennenkin, jeah! :)

Olen aivan fiiliksissäni elokuusta! Tuntuu, että kesän väistyessä syksyn tieltä oma mieleni on entistäkin aurinkoisempi. Heinäkuussa helteiden aikaan minua ei huvittanut terveellinen, liikunnan täyteinen elämä ei sitten lainkaan. Jatkuva kuumuus tympäisi. Makasin mielummin mustalla nahkasohvallani (joka sekin hiosti...) verhot vedettynä ikkunan eteen pahimman kuumuuden välttämiseksi ja katsoin Suurinta pudottajaa. Oli liian tukalaa liikkua. Vasta yön pikkutunneilla saatoin lähteä kävely- tai pyöräilylenkille (niinä harvoina kertoina kun lähdin). Tämä kesä ei tainnut olla minun kesäni. :D Onneksi syksyä on vielä paljon jäljellä. Paljon pimeitä, lämpimiä iltoja, syksyn luonnon kaunis väriloisto... Ah, mä niin tykkään syksystä!

Taidankin aloittaa sen jo huomenna... nimittäin projektini kohti timmimpää ja vahvempaa kroppaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...