keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ruokapäiväkirja 21.8.

Päivällinen, samaa iltapalalla... :) On muuten yllättävän hyvää tuo ruusukaali! En ole ennen tykännyt.

No niin, pehmeä laskeutuminen kohti terveellisiä elämäntapoja on nyt aloitettu. Nimittäin päivän ruokavaliota en lähtisi kovin karpiksi enkä sen puoleen paleoksikaan kutsumaan. Mitäs tuosta. Huomenna mennäänkin sitten tiukemman kaavan mukaan. Tyhjentelen muutaman päivän ajan kaapista pikkuhiljaa kaiken maailman perunakätköt ynnä muut syntiset ainekset, hah! :D Tänään oli siinä mielessä poikkeuksellinen päivä, että nälkä ei ollut oikeastaan koko päivänä. Sen takia ensimmäinen kunnon ruoka onkin syöty vasta kuuden aikoihin. Asiaa saattaa selittää myös hieman se, että heräsin vasta kahdeltatoista, hups! Ehkä tämäkin kesälomalainen alkaa nyt kääntää kovin epämääräiseksi kääntynyttä rytmiään ja herään huomenna hieman aikaisemmin. Siinäpä vasta tavoite!

klo 12: 5 dl yrttiteetä
klo 16: kermakaakao (tummaa kaakaojauhetta, ei makeutusta), muutama viinirypäle
klo 18: porsaan kylkiviipaleista, ruusukaaleista ja parista perunasta tehtyä paistosta (reilusti voita, nam!) lisäksi runsas salaatti ja oliiviöljypohjainen kastike
klo 22: loput kylkiviipale-ruusukaali-perunapaistoksesta
Vielä luvassa suuuuri kupillinen yrttiteetä, nam!

lisäksi vettä parisen litraa, tehokas Hiit aamupäivästä (15min ja järkyttävä hiki!), plus leppoisa muutaman kilsan iltakävely + venyttelyt. Tykkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...