keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ruokapäiväkirja 22.5.

No niin, päivä 1/8 alkaa pikku hiljaa olla paketissa. Seuraavassa päivän syömiset ja liikunnat, joista molemmissa onnistuin suunnitelmien mukaisesti. No okei, yksi maitokahvi eksyi joukkoon, mutta maitoa oli ehkä 1 rkl, joten en nyt ala stressaamaan asiasta. Joten, hyvä minä! :)

10: vettä 4 dl, kookoskahvi

Treeni 1: HIIT 20 min

13: lempeän tulista kana-bataatti-kukkakaalisosekeittoa, vettä 5 dl
16: vettä 6 dl, maitokahvi
18: kolme kinkkuviipaletta, 1 tl sinappia

Treeni 2: Koko kropan lihaskuntoa 25 min

21: kaksi kinkkuviipaletta, vettä 4 dl
22: karppihampurilainen pihvillä ja kananmunalla, kurkkumajoneesi, kotitekoista marjamehua 4 dl

Treeni 3: pieni pyörälenkki (4km) + kunnon venyttelyt

00: vihreää teetä 5 dl 

Youtubesta löytyvät FitnessBlenderin treenit ovat olleet tänäänkin kovassa käytössä. Liikunnoista pelkästään pyörälenkki sujui ilman ohjausta. Hah! :D Tästä on hyvä jatkaa päivään nro 2/8... Karppikissa kiittää ja kuittaa, tältä päivältä! :) 

P.S. etureidet ovat ainakin ottaneet osumaa, huomasin sen tänään autoa ajaessani...au!

2 kommenttia:

 1. Mitä kerkeät tuon HIIT-treenin aikana tekemään? Mulla tuntuu päivä loppuvan aina kesken ja kerkeän (muistan) syödä just ja just 3 kertaa. Tuo HIIT voisi toimia mulle treenimuotona. Tykkään siitä PS3: Move Fitness -pelistä just siks, että sitä pystyy vetää täysillä 15 min ja on jo ihan puhki. Lisäksi palautuminen on nopeaa. Oletko sitä kokeillut?

  VastaaPoista
 2. Tämän mukaan tein HIIT-treenin:

  http://www.youtube.com/watch?v=6dhO7S7_DW0

  HIIT treenimuotona on ehdottomasti yksi lemppareitani. Nopeaa, tehokasta ja yksinkertaista (ei turhia koreografioita, joita opetella). Tärkeintä on että treenin aikana tosiaan tehdään täysillä ja palautellaan sitten. Hiki tuli! :)

  Olen kyllä pitkään miettinyt Move Fitness:n hankkimista, mutta ainakin toistaiseksi reenailut FitnessBlenderin videoiden mukana ovat olleet varsin mieluisia, joten liikuntapelin hankkimiselle ei ole ollut juurikaan tarvetta.

  Kiva silti kuulla, että olet tykännyt pelistä! Toinen syy, miksi en peliä vielä omista on se, että olen kovasti koettanut kuulostella muiden kokemuksia. Olen hieman epäröinyt sen monipuolisuutta, mutta ehkä positiivisen kokemuksesi kannustamana marssin minäkin pelihyllylle! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...