keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Operaatio kevyempi isosisko veljen valmistujaisissa starts, now!

Reilun viikon päästä juhlimme pikkuveljeni valmistujaisia. Siinäpä taas mainio tekosyy ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa tosissaan kiinteyttämään kroppaa. Viikonloppuna reissasimme ja söimme niin virallisterveellistä evästä, että ihan heikotti. Pullaa, leipää, puuroa, pullaa... Voi masu parka! Tänä aamuna painoa oli komeat 68,4 kg ja viljaturvotuksen kera vyötärökin näytti 77 cm. Voi rähmä! Suurin osa on ihan nestepöhöä, siitä olen varma. Mutta silti... 

Tänään aloitan pikadieetin, jonka tarkoituksena on toimia starttina uudelle paremmalle elämäntavalle ja kropalle! Homma menee suunnilleen näin:


3 treeniä päivässä (esim. intervallitreeni, pitkä pyörälenkki ja lihaskunto)
ruokavalio vähähiilihydraattinen (n.50-70g/pv), maidoton ja viljaton

Seuraavan kahdeksan päivän ajan kirjaan tännekin kaikki syömiset ja liikunnat ylös. Motivaatio on enemmän kuin korkealla. Tsemppiä minulle!


3 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Kyllä niitä tuloksia voi tulla yllättävänkin nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nestepöhön nitistettyäni ja vatsankin rauhoituttua olo on varmasti keveämpi, ja vaatteetkin istuvat nätimmin päälle! :)

   Poista
 2. Nestepöhö on kyllä ilkeä. Itselle lähti 2 kg nestettä kahdessä päivässä kun juhlimisen jälkeen siirryin viljattomalle ja maidottomalla ja join paljon vihreää teetä. Kolmessa päivässä voi siis onneksi saada ihan kunnon muutoksen vielä aikaan:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...