tiistai 12. helmikuuta 2013

Ruokasuunnitelmaa muutamalle päivälle

Päivän ruokailut jaan nykyisin kolmelle aterialle, joista yksi nautitaan aamulla, toinen päivällä, kolmas illalla. Mitään tarkkoja kellonaikoja en ole itselleni määritellyt, syön sitten kun nälkä tulee. Ruokasuunnitelmaa en jaksanut viikonlopulle tehdä, mutta tämän viikon ruokailut perjantaihin asti tulevat näyttämään suunnilleen seuraavilta:

Tiistai:

Aamulla: Fetajuustolla, oliiveilla ja marinoiduilla valkosipulinkynsillä höystetty kanasalaatti smetanakastikkeella (syöty)

Päivällä: Hernekeitto, gluteenittomia lettuja kermavaahdolla ja marjoilla

Illalla: Protskujuoma (treenin jälkeen)

Keskiviikko:

Aamulla: Kaurapuuro voisilmällä, rahka

Päivällä: Juustoinen kasvismunakas

Illalla: Kebakoita tomaattikastikkessa, tuoresalaatti

Torstai:

Aamulla: Juusto-mantelileipä, turkkilaista jogurttia

Päivällä: Täytetty gluteeniton patonki, proteiinikeksi (tästä lisää myöhemmin)

Illalla: Juustolla kuorrutettua seitiä, tuoresalaatti

Perjantai:

Aamulla: Juustoinen kasvismunakas

Päivällä: Ruokaisa tonnikalasalaatti

Illalla: Kebakkorulla, gluteenittomia lettuja kermavaahdolla ja marjoilla


Lisäksi kahvia kermalla/maidolla 2-3 kuppia päivässä, teetä, vettä pari litraa, päivittäiset omega-3:set ja D-vitamiinilisä. Niitä en jokaisen päivän kohdalle jaksanut kirjata, mutta lienee hyvä mainita ainakin näin lopussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...