lauantai 6. lokakuuta 2012

Kermaa ja suklaata - kakun muodossa


Syntisen hyvä suklaakakku

4 dl kuohukermaa
100 g tummaa suklaata
100 g tummaa minttusuklaata
(suklaissa väh. 70% kaakaota)

Lämmitä kattilassa 1 dl kuohukermaa, lisää paloiteltu suklaa. Sekoittele sen aikaa, että suklaa sulaa joukkoon. Vaahdota loppu kuohukerma, lisää suklaa-kermaseos kermavaahdon joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina pieneen irtopohjavuokaan. Laita kakku jääkaappiin tekeytymään yön yli.
(Vaihtoehtoisesti voit tehdä kaksinkertaisen annoksen ja käytät isompaa irtopohjavuokaa)

Tarjoile jääkaappikylmänä.

Tästä ei herkullisen suklaakakun teko enää helpotu! :)

1 kommentti:

  1. aivan syntisen herkullisen näköistä! eiköhän tätä tule kokeiltua kun karkkilakko loppuu :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...