torstai 7. marraskuuta 2013

Tsemppiviikko puolessa välissä

Aamupaino kolme päivää sitten maanantaina oli komeat 69,7 kg. Sekös nosti riemun kattoon. Not. 

Viimeksi moisissa lukemissa olen ollut aivan karppitaipaleen alussa lähes neljä vuotta sitten, jolloin paino laksi kuukaudessa 72 -> 67 kg (ah, sitä kiinteytymisen määrää, minkä sainkaan vajaassa viidessä viikossa ruokavaliolla ja liikunnalla aikaan!)

Maanantaina alkoi tsemppiviikko, jonka tarkoituksena on palauttaa minut (ja samalla avokki myös, hih!) ruotuun. Viljatuotteiden popsiminen sai loppua, myös maitotuotteiden käyttöä ruoanlaitossa karsittiin reilulla kädellä. Ruokavalion muutosta helpottaakseni tein ruokasuunnitelman viikon jokaiselle arkipäivälle. Tästä se lähtee, muutos.

Ja tähän mennessä muutos on kannattanut. Nesteet ovat lähteneet liikkeelle, mikä näkyy varsin nopeana painonlaskuna (tilanne tällä hetkellä -1,1 kg maanantaista).  Vatsa on rauhoittunut ja vointi on muutenkin tasapainottunut. Tästä on hyvä jatkaa.

Tosin, ollakseni aivan rehellinen, on minullakin ollut heikot hetkeni. Olen syönyt tällä viikolla yhteensä kaksi (2) Digestive-keksiä. Ja eilen lisäsin jogurtin ja marjojen sekaan reilun teelusikallisen ehtaa sokeria... Hurjaa. :)

2 kommenttia:

  1. Kun pääosin syö terveellisesti,niin ei ne pienet repsahdukset haittaa :) Ulla

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...