sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kuukausi ketoosissa

Ei sitten onnistunut millään tämä ryhdistäytyminen blogin puolella, pahoittelut!

Projekti tavoitemekkoon oli kuitenkin siinä määrin onnistunut suoritus, että onnistuin remppaamaan elämäntapojani parempaan ruotuun, mutta viikkojen edetessä tulin siihen lopputulokseen, ettei kyseinen mekko ollutkaan tilaisuuteen se paras vaihtoehto.. että se siitä projektista. :D

Reseptejäkin olette kovasti kyselleet ja vanhojakin säännöllisesti kehuneet, kiitokset siitä teille! Uutta reseptiä pukkaa heti huomenna, malttakaa siis pieni hetki. :)

Huomisesta lähtien ruokavalio lähtee entistä tiukempaan syyniin, tiedossa on nimittäin tiukkaa rasvanpolttoa kuukauden ajan ketoosissa!

Rakentamani ruokasuunnitelma perustuu lähestulkoon kokonaan kasviksiin, lihaan (poislukien prosessoidut valmisteet), kanaan, kalaan ja kananmuniin. Rasvoista suosin edelleen voita, oliiviöljyä sekä MCT-öljyä. Voin lisäksi ainut maitotuote on turkkilainen jogurtti, joka nautitaan marjojen kanssa. Pyrin valmistamaan ruokani hyvin pitkälle itse turhia lisäaineita vältellen.

Seuraavassa esimerkki päivän ruoista:

Aamupala: 
2 keitettyä kananmunaa,
20 g voita ja puolikas avokado

Lounas: 
150 g pihvi naudan jauhelihasta, 
200 g höyrytettyä kukkakaalia, 100 g tuorekukkua + 10 g voita

Päivällinen: 
kala-tomaattikeittoa
(200 g tomaattimurskaa, 200 g seitiä, mausteita + 3 rkl oliiviöljyä)

Iltapala: 
100 g turkkilaista jogurttia ja 2 dl marjoja
 50 g lihapullia naudan jauhelihasta

hh 30 g
r 122 g
p 100 g

Yllämainitusta makrojakaumasta on tarkoitus pitää kiinni raaka-aineita vaihdellen ja opiskelijabudjettia silmällä pitäen. Ja ruokapäiväkirjaa pidän blogissa sitten koko kuukauden, julkaisen hyväksi todettuja reseptejä, tai sitten mielenvirkistykseksi täysiä faileja, ken tietää! :) Ja tämä päätös pitää. Syön pääni ja vaikenen ikuisuudeksi jos toisin käy... :D

Siispä,
huomiseen!

1 kommentti:

  1. Jee, hienoa että olet täällä taas! Jään odottelemaan ketoosikuukauttasi ja postauksiasi innolla :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...