Jauhelihakääretorttu 6-8:lle
Pohja:
600 g naudan jauhelihaa (10%)
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 rkl perunajauhoja
Omassani täytteenä:
mozzarellaraastetta
savujuustoa
meetvurstisiivuja
1 paprika
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
chilijauhetta
oreganoa
Sekoita jauhelihataikinan aineet keskenään. Kaulitse massa kahden leivinpaperin välissä n. 1 cm paksuiseksi.
Lisää täytteet pohjan päälle. Mitä pienemmäksi pilkot täytteet, sitä helpommin leikattavaa rulla on. Kääri leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi. Jätä saumapuoli alas ja muotoile päädyt umpeen. Paista 200 asteessa n. 30 min. Hox! Paistamisen jälkeen anna rullan vetäytyä rauhassa 10-15min.
Hyvää sekä lämpimänä että kylmänä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti