keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Suunnitelmia vuodelle 2015

Jos jotain tiivistäisin itsestäni bloggaajana vuoden 2014 osalta, niin kovin montaa ruusua en itselleni soisi. Postaustahti oli varsin onnetonta, onhan edellisestä päivityksestä jo useampi kuukausi... Lisäksi elämäntaparemontin osalta vuosi 2014 on varsin hupaisaa luettavaa, eihän se onnistunut lainkaan. Siispä vuodesta 2015 tulkoon huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä, hurraa!

Vaikka blogi on viettänytkin hiljaiseloa, on elämäntapani pysyneet varsin tasapainossa. Karppiruoka maistuu edelleen, toki muutakin menee silloin tällöin. Liikuntaa harrastan myös säännöllisesti. Kaikista rakkaimmaksi rutiiniksi muodostui jokaviikkoinen Korkeakoululiikunnan syvävenyttelytunti. Ah, parhautta!

Tällä hetkellä tuntuu, että olisin valmis laittamaan elämäntapani tarkempaan syyniin, ja muokkaamaan kropasta timmimmän. Myös rahankäyttö ja opiskelijabudjetilla eläminen on tuntunut helpommalta blogia säännöllisesti päivittäessäni. Mitä kropan tilaan tulee, elämäntaparemontille on ihan konkreettista tarvettakin, sillä peppu-reisiosasto on joulun suklaista ja laiskottelusta ottanut osumaa sen verran, että pöksyt kummasti puristaa. 

Varsinaisen herätyksen koimme kuitenkin hypätessämme avokin kanssa yhdessä puntarille, mikä antoi yhteispainoksemme 150 kiloa. Molemmilla meistä olisi unelmapainoomme noin 7 kiloa matkaa, ja molemmat meistä myös lähtevät sitä tavoittelemaan, yhdessä toisiamme tukien matka on varmasti helpompaa. Kilot on tarkoitus karistaa vähähiilihydraattista ruokavaliota hyödyntäen, jossa maito- ja viljatuotteet on karsittu mahdollisimman vähiin (100% kieltoa emme itsellemme kuitenkaan aseta)  ja monipuolisesti liikkuen.

Jotta kuntoprojektille olisi jonkinlaiset lähtökohdat, otin tänä aamuna viralliset aloitusmitat:

6.1.2015

Rinta 98
Vyötärö 79
Peppu 102,5
Reisi 62,5
Pohje 38,5
Käsi 28

Paino 71,9 kg
BMI 25,1

Ylipaino on ylivoimaa, tästä se lähtee! Luvassa ruokapäiväkirjoja, reseptejä, ruokasuunnitelmia, opiskelijabudjettielämää, liikuntaa ja yleistä fiilistelyä.

Parempaa Uutta Vuotta 2015! :)

P.S. Blogilla on tänään ollut varsin mukavasti lukijoita FB:ssä jaetun karppisubilinkin ansiosta. Ehkä joku uusikin kasvo on löytänyt tiensä pysyvästi matkaani. Tervetuloa matkaan!

2 kommenttia:

  1. Hei, loistavaa jos aktivoidut, kaipaan kovasti opiskelijatason vinkkejä ja ideoita! Täällä tullaan ainakin seuraamaan innolla, omat ruokailuvalinnat ovat budjettikureen takia kääntyneet liiaksi hiilaripuolelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja kommenttiboksin saa muuten laittaa laulamaan, millaisia ovat teidän lukijoiden omat karppiruokailutavat pikkubudjetilla, kuulisin niitäkin enemmän kuin mielelläni. Yhdessä me onnistutaan! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...