sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kuntokuuri tavoitemekkoon starts NOW!

Hip hei, minä täällä!

Liian pitkän tauon jälkeen päätin rikkoa radiohiljaisuuden ja ilmoittaa kaikille, erityisesti teille, jotka minua olette tauon aikana kaivanneet, olen takaisin kuvioissa! Hyvinvoinnin tavoittelu terveellisen ruokavalion avulla jatkukoon. Talvi ja kevät terveellisen elämän ja ruokailujen puolesta meni niin ja näin, suht ok kuitenkin. Jokunen lisäkilo on tullut kerrytettyä runkoon, mutta ne nitistetään heinäkuun aikana, nimittäin...

...operaatio kuntokuuri alkaa huomenna! Huomisesta lähtien seuraavat 6 viikkoa vietetään terveellisten elämäntapojen merkeissä hyvää, ravitsevaa ruokaa nauttien sekä hitosti hikoillen! :)

Palkintona haasteessa on, mikäs muukaan kuin kauniisti päälle istuva tavoitemekko! (aloituskuvakin mahdollisesti tulossa, jahka uskallan sen tänne julkaista...) Kyseinen rock-henkinen nahkainen, olkaimeton mekko on jäänyt kaapin pohjalle lojumaan käyttämättömänä, koska ikinä kroppa ei ole ollut niin timmi, kuin mekko vaatisi. Tähän tulee kuitenkin muutos. Elokuun puolessa välissä mekkohan istuu päälle kuin nakutettu, perkules, sen lupaan! ;)

Mitä siis on luvassa: Seuraavan kuuden viikon ajan ruokasuunnitelmia, tilannepäivityksiä projektin etenemisestä, ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa, terveellisiä herkkuja resepteineen, rentoa meininkiä ja iloista kesämieltä. Operaatio kaunis kroppa tavoitemekossa 15.8.2014 alkakoon...

...tervetuloa mukaan!

5 kommenttia:

 1. Pitkäaikainen lukija täällä ilmoittautuu, kiva päästä taas seuraamaan inspiroivaa blogiasi :) Hauska ajoitus muuten, juuri viime viikonloppuna kehuskelin gluteenittoman pannarin reseptiäsi blogissani :D Tsemppiä projektiin!

  - Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja pahoittelut vielä kerran radiohiljaisuudesta. Hienoa kuulla, että olet vielä messissä! Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! :)

   Poista
 2. Jee, kiva kun olet taas täällä! Jään innolla odottamaan projektisi etenemistä. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 3. Jeaaah tätä on odotettu! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...