Näin lähestulkoon vapaapäivän kunniaksi mieleni teki valmistaa jääkaapista löytyneestä jauhelihasta mausteisia kebakoita ja kevyenä lisukkeena tarjoilin kunnon kreikkalaista salaattia, jossa oli oikeaa fetaa, kalamataoliiveja ja punasipulia, omnom! En ole ikinä kannattanut mitään koostumukseltaan kumia muistuttavaa 3% salaattijuustoa, jossa ei ole tietoakaan lampaan- eikä vuohenmaidosta. Tuntuu, että niihin on lisätty aivan valtavat määrät suolaa paikkaamaan fetan oikeaa makua.
Sen isompaa jälkiruokaa ateria ei tarvinnut, niin täyttävää se oli. Kermakahvit palan painikkeeksi ja ei muuta kuin loppupäivän viettoon. :)
Tavoitteenani on lisätä kuvia valmistamistani ruoista, kunhan löydän itselleni mieleisen kameran. Tiedä vaikka tässä joulun jälkeen senkin vihdoin hankkisin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti